Zakaj izbrati nas?

 

Radi učimo druge in opazujemo njihov napredek, zagon in veselje. Kar nekaj naših nekdanjih učencev se je odločilo za nadaljevanje usposabljanja pri potapljanju ali celo za inštruktorsko pot. 

Izvajamo tečaje za popolne začetnike: začetni tečaj potapljanja (Open Water Diver) pa vse do tečajev za profesionalne potapljače - IDC (Inštruktorje).

Tečaje izvajamo po programu PADI in SSI, ki sta najbolj razširjena po svetu. 

 

Redno organiziramo tudi potope v tujini, predvsem v hrvaški Istri, Avstriji in Italiji, redno pa se odpravljamo tudi na Rdeče morje in na Maldive.

Če potapljanja še ne poznate, zamujate veliko. Morda celo nekaj, kar bi vam narekovalo ritem življenja. Na slovenski obali celo leto redno organiziramo tečaje. Za več informacij o tečajih in za prijavo na tečaj nas kontaktirajte!

Vsi potapljaški tečaji potekajo v zelo majhnih skupinah, prilagodljivi pa smo tudi kar se tiče časa. Imamo popolnoma novo opremo Aqualung, moderno učilnico, potapljaški center in čoln, s katerim vam zagotovimo potapljanje tudi stran od obale. 

 

Organiziramo tudi nadaljevanje izobraževanj in izlete v tujino. Če bi se nam želeli pridružiti, nam pošljite povpraševanje.

Nadaljevanje izobraževanja je izjemno zabavno. Ne glede na to, ali ste do sedaj delali po standardih PADI ali katerih drugih, lahko vedno naredite katerikoli nadaljevalni tečaj pri nas ali pa se celo odločite za profesionalno pot in se pridružite divemastrom in inštruktorjem.

 

 Na vaši levi lahko izberete med različnimi potapljaškimi tečaji.

 

Se vidimo pod vodo!

    Divestrong d.o.o., Borovška cesta 88a 4280 Kranjska Gora E: info@divestrong.si