Plavuti EXPRESS ADJ

Plavuti EXPRESS ADJ

Posebnost plavuti EXPRESS ADJ je poseben elastičen tečaj na začetku lopatice. Podobno kot pri plavuti SLINGSHOT (Power Band) se tukaj absorbira energija ob zamahu navzdol, ki se sprosti tik pred zamahom navzgor, kar omogoča maksimalen potisk. Te plavuti z odprto peto so odlična izbira za hladne in zmerne vode, ter za potapljače, ki potrebujejo zmogljivo in kompaktno plavut.
Izberite opcijo za nakup
SMALL085,00 € DODAJ V KOŠARICO
REGULAR085,00 € DODAJ V KOŠARICO
X-LARGE085,00 € DODAJ V KOŠARICO

Značilnosti in prednosti plavuti EXPRESS:

 

  • Elastična membrane na začetku lopatice absorbira energijo med gibom navzdol in jo sprosti tik pred zamahom navzgor s čemer poveča moč zamaha.
  • Gumijasta rebra ob strain plavuti usmerjajo vodo po plavuti proti koncu plavuti in s tem omogočajo minimalno izgubo energije.
  • Lopatico z žepom za stopalo povezuje povezovalni del ob strain plavuti, ki poveča prenos energije za 30% ter zmanjša obremenitev gležnjev in prstov.
  • ESBS (Ergonomic Strap and Buckle System) ima gumb za sproščanje paščka, ki omogoča uporabo tudi z debelejšimi potapljaškimi rokavicami.
  • Plavuti imajo vzdržljive gumijaste paščke na katerih je na peti držalo, da jih lažje namestite na nogo.
  • Posebaj oblikovan žep za stopalo se ergonomično prilega z nogo, daje odličen prenos energije in se lahko uporablja z vsakršnimi potapljaškimi čevlji.
  • Gumijaste blazinice na dnu žepa za stopalo preprečujejo premikanje stopala levo/desno znotraj same plavuti.
BARVA
Bela, črna, oranžna, modra, bela, lavander.
Sorodni izdelki
LW 570 ES
Cena z DDV:
19.227,20 €
LW 280 E1 Compact
 
Pošlji povpraševanje
Potapljaška maska SPHERA
Cena z DDV:
30,00 €
    Divestrong d.o.o., Borovška cesta 88a 4280 Kranjska Gora E: info@divestrong.si