Potapljaški tečaj Dry Suit Diver

 

Zakaj tečaj potapljanja s suho obleko?

 

Zakaj bi se potapljal samo poleti? Ali ne bi bilo lepo, če bi se lahko potapljal celo leto? S tečajem suhe obleke vam omogočimo potapljanje v vseh vremenskih razmerah. Poleg tega se s pomočjo suhe obleke lahko potapljate tudi v mrzlih ledeniških jezerih brez skrbi, da vam bo mraz povaril potop. 

 

Kaj sploh je suha obleka?

 

Suha obleka je vrsta potapljaške obleke, pri kateri ob potopu ostaneš suh. Zveni neverjetno, kajne? Pridi in se prepričaj, če teorija drži. 

 

Kaj potrebuješ za začetek?

 

Opravljen začetni potapljaški tečaj PADI OWD ali PADI Junior OWD (ali ekvivalenten tečaj po kateri drugi mednarodno priznani šoli potapljanja)
Minimalna starost: 10 let

 

Kaj boš počel na tečaju?

 

Na potapljaškem tečaju boš spoznal teorijo o potapljanju s suho obleko. Pridobljeno teoretično znanje boš preizkusil pri vajah v plitki vodi. Ko se boš v obleki počutil udobno, bo napočil čas za dva potopa, kjer boš združil pridobljeno znanje načrtovanja in organizacije potapljanja s suho obleko ter uporabil naučene tehnike reševanja problemov in kontrole plovnosti.

 

Koliko časa traja tečaj?

 

Minimalno en dan
Minimalno število potopov: dva potopa

 

Kaj potrebuješ?

 

- Topla oblačila ali podobleko (termoflis, pulover, trenerka, smučarske pajkice, ipd.)
- Brisačo
- Masko, dihalko in plavuti na pašček
- Log book

 

Kam naprej?

 

Opravljen potapljaški tečaj specialnosti Dry Suit Diver šteje kot ena od petih potrebnih specialnosti za pridobitev certifikata Master Scuba Diver.

 

    Divestrong d.o.o., Borovška cesta 88a 4280 Kranjska Gora E: info@divestrong.si