Potapljaška maska TEKNIKA

Potapljaška maska TEKNIKA

Narejena, da zdrži obremenitve tehničnega potapljanja. Maskin "shock resistant" okvir je kombinacija vijakov iz nerjavečega jekla (AISI 304) osnovanih za vzdrž extremnih sil, ter dvodelnega visoko odpornega tehnopolimer okvirja. Zasnovana je z dvojnim steklom, kar uporabniku zagotavlja odlično vidno polje, temno krilo pa odpravlja moteče stransko svetlobo, kar je še posebaj hvaležno pri podvodnem fotografiranju. Številni tehničnih potapljači jo znajo ceniti med preživljanjem časa v vodi.
Izberite opcijo za nakup
Črna črna-345,00 € DODAJ V KOŠARICO

Značilnosti in prednosti TEKNIKA potapljaške maske:

 

  •   "shock absorbing" tehnopolimer okvir zmožen zdržati "napore" maske tako v vodi, kot tudi na potapljaškem čolnu ali v posodi pod težo opreme.
  •  Vijaki iz nerjavečega jekla AISI 304 zagotavljajo neverjetno moč in so odporni na korozijo zaradi izpostavljenosti slani vodi.
  •  Maskino krilo ter zaponke so upogljive in lahko zljožljive, zaradi česar je Teknika enostavna za prenašanje ter zelo primerna tudi kot "back-up" rezervna maska ki jo z lahkoto stlačite v žep BCD-ja.
  • Kardanski sklep, ki drži pašček se premika tako gor in dol, kot tudi navznoter in navzven, kar omogoča uporabniku zelo udobno in enostavno namestitev maske.
  • Potisni gumb omogoča zelo hitro nastavitev dolžine paščka. Hkrati je zasnovan tako, da pašček po nastavitvi drži sigurno in varno na prilagojenem mestu, hkrati pa omogoča enostavno uporabo tudi z rokovanjem v potapljaških rokavicah.
  • Širok naglavni del silikonskega traku omogoča ustrezno in udobno namestitev na uporabnikovo glavo.
  • Visoko zmogljiv "High-grade" silikonski material omogoča obraznemu krilu maske izjemno raztegljivost in s tem odlično prilagoditev posameznikovemu obrazu kar zagotovi odličen "leak-free" spoj obraza in maske.
  • Stekla so odporna proti razsutju "Shatterproof", saj so narejena iz kaljenega stekla. Leče so primerne tako za potapljanje, kot tudi za snorklanje. Stekla ustrezajo standardom ANSI .

 

BARVA
črna
MATERIAL
kaljeno steklo, silikon, stainless steel AISI 304
Sorodni izdelki
Plavuti RK3
Cena z DDV:
180,00 €
Suha obleka APEKS KVR1
 
Pošlji povpraševanje
Kompenzator BLACK ICE
Cena z DDV:
727,73 €
    Divestrong d.o.o., Borovška cesta 88a 4280 Kranjska Gora E: info@divestrong.si