Potapljaški tečaj Underwater Navigator

     

Zakaj bi se udeležil tečaja podvodne navigacije

 

Ko si pod vodo, ti informacija o tem, kje se nahajaš in kam greš pri iskanju prečudovitega grebena pride vedno prav. Po končanem potapljaškem tečaju podvodne navigacije se boš počutil kot riba v vodi. Brez težav boš našel vse skrite grebene in luknje. 

 

Kaj potrebujem za začetek?

 

Opravljen začetni potapljaški tečaj PADI OWD (ali ekvivalenten potapljaški tečaj po kateri drugi mednarodno priznani šoli potapljanja)
Minimalna starost: 10 let

 

Kaj se bom na tečaju naučil?

 

Na potapljaškem tečaju se boste naučili postopkov in tehnik podvodne navigacije, načrtovanja in organiziranja potopov ter se seznanili z morebitnimi problemi. Seznanili se boste tudi z navigacijo s pomočjo naravnih pojavov, vzorci podvodne navigacije, ocenjevanjem razdalj in izpopolnili veščine navigacije s kompasom. Pridobljeno teoretično znanje boste praktično uporabili na treh potopih.

 

Kako dolgo traja tečaj?

 

Tečaj lahko traja en dan (najmanj 12 ur) ali pa se lahko odločiš za opravljanje tečaja v okviru svojega prostega časa (največ eno leto).  Minimalno število potopov: trije potopi.

 

Kaj potrebujem?

 

Kopalke in brisačo

Masko, dihalko in plavuti

Logbook

 

Kje lahko nadaljujem?

 

Opravljen potapljaški tečaj specialnosti Underwater Navigator šteje kot ena od petih potrebnih specialnosti za pridobitev certifikata Master Scuba Diver.

 

    Divestrong d.o.o., Borovška cesta 88a 4280 Kranjska Gora E: info@divestrong.si